Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VV Veronika máris bepasizott

Veronika épphogy szakított Cristofellel, máris új párra talált. Az illető pedig nem más, mint egy Márkó nevű fiatalember, akit épp Cristofel ejtett ki a VV5 válogatóján! 
 – A balesetin találkoztunk, ahova azért kerültem be, mert Cristofel megvert – kezdte Veronika. – Természetesen akkor fogalmam sem volt róla, hogy ő is jelentkezett a valóság­show-ba, ez csak később derült ki. Ott ugrabugrált fél lábon, ugyanis bokaszalag-szakadással került be, szóba elegyedtünk, és pillanatok alatt kiderült, egy hullámhosszon vagyunk! Az pedig külön érdekes, hogy milyen sorsszerű volt a találkozásunk – lelkendezett a lány, aki ha nem is repesett a boldogságtól, de érezhetően jót tett neki, hogy ilyen gyorsan új párra talált - olvasható a Borsban.
2 Tovább

Veronika: Cristofel ököllel ütött, és fojtogatott!

Kórházba kellett szállítani VV Veronikát (20), miután egykori szerelme, VV Cristofel (19) megütötte. A kubai csődör nem tagadja tettét, a Blikknek bevallotta: valóban kezet emelt volt párjára, amit azóta rettentően megbánt.
– Fogalmam sincs, min kattant be Cristofel. Nem adtam okot rá, hogy ideges legyen, nem hecceltem - kezdte a még mindig sokkhatás alatt álló lány. - Én is csak találgatok, de talán azon hergelte fel magát ennyire, hogy nem adtam neki lakáskulcsot. De nagyon hirtelen történt minden. Én az ágyon feküdtem, ő idegesen járkált előttem, majd egyszercsak minden átmenet nélkül nekem esett - idézte fel a történteket. - Ütött vágott, ahol csak ért. Fojtogatott, még az eszméletemet is elveszettem, mert nem emlékszem mindenre. Amikor a nyakamat szorongatta, az a következő kép, hogy hozzávág a szekrényajtóhoz - mesélte a lány, aki kérlelte Crist, hogy hagyja abba, mert fájnak neki az ütlegek, de exszerelmét ez nem hatotta meg - olvasható a Blikkben.

0 Tovább