Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VV Kinga lebukott Attilával

Ami a ValóVilágban nem jött össze VV Attilának, az sikerült a való világban: összemelegedett Kingával. A pár mindenki szeme láttára kézen fogva turbékolt az egyik fővárosi plázában.

– Fénykép van róla? Ha nincs, akkor tagadjuk, amennyiben lenne, kénytelenek lennénk beismerni – kezdte Attila. – Valóban találkoztunk, voltunk a plázában, kajáltunk, jöttünk-mentünk, néztük a kirakatokat. Dehogy kézen fogva, azt csak akkor ismerjük el, ha a szemtanú fotóval bizonyítja vagy ha közjegyző előtt tesz írásos vallomást. Azt szoktam mondani: amire nincs bizonyíték, azt tagadjuk. Hívjátok fel Kingát, hátha ő bevallja – javasolta a Bors újságírónjának a VV5 győztese.

Felhívták.

1 Tovább

Alekosz: Évának hetei vannak hátra

Én is ott voltam azon a partin, de Éva meg sem ismert, úgy be volt állva. Piál, mindent beszed, akkor pedig arrogáns és támadó, mindenkit ellenségnek tekint. Ismerem jól, ilyenkor már nem is foglalkozom vele. Fel szoktam járni hozzá, ha arra van dolgom, hétfőn is meglátogattam, de akkor sem volt tiszta. Megmondtam neki, hogy legközelebb csak akkor vagyok hajlandó találkozni vele, ha józan lesz – mondta a Blikknek Alekosz.

0 Tovább

Istenes Bence lenyúlta VV Anikót!

Istenes Bence és párja, Nádai Anikó nagy lépésre szánták el magukat: összeköltöztek. Bence szerint rá mindenképpen igaz a mondás, hogy lakva ismerszik meg a másik, mert ha valaki, hát ő nem könnyű eset.

Senki nem jósolt nagy jövőt a kapcsolatuknak, hiszen annyira különbözőek. Azonban Bence és Anikó köszönik szépen, remekül megvannak!

0 Tovább

Halszörnyet fogott VV Olivér

72 kiló 40 perc alatt.

1 Tovább