Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Orbán nem lehet pókhasú

Erős egyéniség Ismerősei becslése szerint hat-hét kiló pluszt szedett fel Orbán az elmúlt két és fél évben. Mi ennek az oka? Kormányfőként számos hazai és külföldi protokolleseményen, többek között ebédeken vesz részt, ilyen alkalmakkor pedig udvariatlanság a fogások kihagyása. Másrészt a programok sűrűsége nem teszi lehetővé a rendszeres, napi háromszori étkezést. Ilyenkor, illetve a hosszú repülőutak alkalmával apró, ám kalóriában gazdag szendvicsekkel kell beérnie.

– Sportolásra az utóbbi fél évben alig jutott időm, ennek következményei jól láthatóak és kézzel foghatóak. Vissza kell térnem a rendszeres sportoláshoz; egy nyolc olimpiai aranyat szerző ország miniszterelnöke mégsem lehet pókhasú… – válaszolta súlyát firtató kérdésünkre Orbán Viktor, hozzátéve, nem tart fogyókúrát.

– Szalonnát, vörösbort és jóféle füstölt kolbászt szoktam fogyasztani. A következmények a fotókon láthatók. Fogyókúra helyett inkább a sportoláshoz való visszatérésben bízom.

forrás: Bors

22 Tovább

Isten éltesse, Mr. Gere!

Hatvanhárom lett a nők a bálványa, és a nagymamák kedvence.

2 Tovább

Harry herceg meztelen

Kicsit eleresztette magát egy Las Vegas-i bulin, ami vetkőzős billiárdba és idegen csajok hajurászásába fulladt.

0 Tovább

35 éve halt meg Elvis Presley

0 Tovább

100 szexi fotóval éltesse az isten Clooneyt

Továbbiak itt.

1 Tovább

VV Veronika máris bepasizott

Veronika épphogy szakított Cristofellel, máris új párra talált. Az illető pedig nem más, mint egy Márkó nevű fiatalember, akit épp Cristofel ejtett ki a VV5 válogatóján! 
 – A balesetin találkoztunk, ahova azért kerültem be, mert Cristofel megvert – kezdte Veronika. – Természetesen akkor fogalmam sem volt róla, hogy ő is jelentkezett a valóság­show-ba, ez csak később derült ki. Ott ugrabugrált fél lábon, ugyanis bokaszalag-szakadással került be, szóba elegyedtünk, és pillanatok alatt kiderült, egy hullámhosszon vagyunk! Az pedig külön érdekes, hogy milyen sorsszerű volt a találkozásunk – lelkendezett a lány, aki ha nem is repesett a boldogságtól, de érezhetően jót tett neki, hogy ilyen gyorsan új párra talált - olvasható a Borsban.
2 Tovább

Veronika: Cristofel ököllel ütött, és fojtogatott!

Kórházba kellett szállítani VV Veronikát (20), miután egykori szerelme, VV Cristofel (19) megütötte. A kubai csődör nem tagadja tettét, a Blikknek bevallotta: valóban kezet emelt volt párjára, amit azóta rettentően megbánt.
– Fogalmam sincs, min kattant be Cristofel. Nem adtam okot rá, hogy ideges legyen, nem hecceltem - kezdte a még mindig sokkhatás alatt álló lány. - Én is csak találgatok, de talán azon hergelte fel magát ennyire, hogy nem adtam neki lakáskulcsot. De nagyon hirtelen történt minden. Én az ágyon feküdtem, ő idegesen járkált előttem, majd egyszercsak minden átmenet nélkül nekem esett - idézte fel a történteket. - Ütött vágott, ahol csak ért. Fojtogatott, még az eszméletemet is elveszettem, mert nem emlékszem mindenre. Amikor a nyakamat szorongatta, az a következő kép, hogy hozzávág a szekrényajtóhoz - mesélte a lány, aki kérlelte Crist, hogy hagyja abba, mert fájnak neki az ütlegek, de exszerelmét ez nem hatotta meg - olvasható a Blikkben.

0 Tovább

VV Kinga lebukott Attilával

Ami a ValóVilágban nem jött össze VV Attilának, az sikerült a való világban: összemelegedett Kingával. A pár mindenki szeme láttára kézen fogva turbékolt az egyik fővárosi plázában.

– Fénykép van róla? Ha nincs, akkor tagadjuk, amennyiben lenne, kénytelenek lennénk beismerni – kezdte Attila. – Valóban találkoztunk, voltunk a plázában, kajáltunk, jöttünk-mentünk, néztük a kirakatokat. Dehogy kézen fogva, azt csak akkor ismerjük el, ha a szemtanú fotóval bizonyítja vagy ha közjegyző előtt tesz írásos vallomást. Azt szoktam mondani: amire nincs bizonyíték, azt tagadjuk. Hívjátok fel Kingát, hátha ő bevallja – javasolta a Bors újságírónjának a VV5 győztese.

Felhívták.

1 Tovább

Alekosz: Évának hetei vannak hátra

Én is ott voltam azon a partin, de Éva meg sem ismert, úgy be volt állva. Piál, mindent beszed, akkor pedig arrogáns és támadó, mindenkit ellenségnek tekint. Ismerem jól, ilyenkor már nem is foglalkozom vele. Fel szoktam járni hozzá, ha arra van dolgom, hétfőn is meglátogattam, de akkor sem volt tiszta. Megmondtam neki, hogy legközelebb csak akkor vagyok hajlandó találkozni vele, ha józan lesz – mondta a Blikknek Alekosz.

0 Tovább

Istenes Bence lenyúlta VV Anikót!

Istenes Bence és párja, Nádai Anikó nagy lépésre szánták el magukat: összeköltöztek. Bence szerint rá mindenképpen igaz a mondás, hogy lakva ismerszik meg a másik, mert ha valaki, hát ő nem könnyű eset.

Senki nem jósolt nagy jövőt a kapcsolatuknak, hiszen annyira különbözőek. Azonban Bence és Anikó köszönik szépen, remekül megvannak!

0 Tovább

Halszörnyet fogott VV Olivér

72 kiló 40 perc alatt.

1 Tovább

Deutsch szakított szerelmével

Mégsem tartott örökké Deutsch Tamás (45) és Tünde (38) szerelme. A Blikk megtudta: véget ért az európai parlamenti képviselő és Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester volt kabinetfőnökének kapcsolata.

A Blikk szerette volna Deutsch Tamást megkérdezni a szakításról, de a fideszes képviselő ezúttal nem akart magánéletéről beszélni.

7 Tovább

David Beckham a testével reklámoz

A H&M-nek készült saját fehérneműkollekcióját önmagával hirdeti a focista.

0 Tovább

Meghalt a Darth Vader helyett kardozó olimpikon

Bob Anderson a filmtörténet számos klasszikus „kardozós" filmjének elkészítésében vállalt kulcsszerepet Zorrótól a Hegylakóig. Sőt, még Darth Vader sisakját is viselte kétszer. 
Január 1-én ment el.

0 Tovább